מתכון מאת: שושי שטיינוביץ.
ללא גלוטן, מתאים לחולי צליאק, יתר לחץ דם ויתר כולסטרול.
מחממים היטב סוטאז' רחב,ו מורחים עם 1 כפית שמן שמים 4 רבעי עוף, מחולקים, מנוקים מעור ושומן.
מטגנים את חלקי העוף היטב מכל הצדדים עד שמשחימים יפה.
לקראת סוף ההשחמה מוסיפים: 1 בצל גדול חתוך לסהרונים דקים, 8 שיני שום קצוצות דק.
ממשיכים לטגן עד שהבצל משחים.
מכינים רוטב: בקערה שמים: 1 כף תמרינדי, 1 כף רוטב צ'ילי מתוק, 1 כף רסק עגבניות, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, 1 כף סילאן (לא חובה).
מוסיפים 1/4 כוס מים ומערבבים היטב. מוסיפים עוד 3/4 כוס מיםומערבבים שוב.
שופכים את התערובת על העוף, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית עד שהעוף מתרכך ורוטב מצטמצם לדיוקו.